#17371 assigned Bugs

GoPro video playback

Reported by: AndrejWalk Owned by: arnova
Priority: 4 - Normal
Component: Video playback (inc. audio in video and codecs) Version: > Choose a release
Severity: Normal Keywords: GoPro, video playback,
Cc: Blocked By:
Blocking: Platform: All

Description

GoPro video files (1080p 50fps in my case) play for 5 sec. then stops for aprox 30 sec. after that plays smooth. Other non GoPro video files with similar bitrate or remuxed GoPro files plays smooth, without interruption. Seems like other users have same problem with different versions and different platforms:

http://forum.kodi.tv/showthread.php?tid=259292

http://forum.kodi.tv/showthread.php?tid=307502

Change History (4)

comment:1 Changed at 2017-05-01T17:31:27+01:00 by fritsch

  • Owner changed from FernetMenta to arnova
  • Status changed from new to assigned

comment:2 Changed at 2017-05-01T18:17:13+01:00 by FernetMenta

setting chunk size for smb properly fixes the issue

comment:3 Changed at 2017-05-02T00:09:30+01:00 by jksmurf

Re FernetMenta's recommendation, I have not tried this, and am not qualified to say what effect it might have, but it seems from the thread above to more of a workaround than a fix. Some folks appear to have issues whether SMB (not sure of chunk size settings though) or NFS and an Android Kodi user seem to have similar issues.

comment:4 Changed at 2018-05-09T21:20:12+01:00 by Rechi

Please retry with a v18 nightly.

Issue should be fixed at https://github.com/xbmc/xbmc/pull/13095.

Note: See TracTickets for help on using tickets.