Ticket #14339 (reopened Bugs)

Opened 19 months ago

Last modified 7 months ago

Local seasonXX-poster.jpg doesn't get loaded if a new season is added to a tv show

Reported by: Waven Owned by: jmarshall
Priority: 4 - Normal Milestone: 14.0 "Helix"
Component: Database / Library for Videos (Movies and TV-Shows) Version: 13.0 "Gotham" RC1
Severity: Normal Keywords:
Cc: Blocked By:
Blocking: Platform: All
Revision:

Description

As described in the titel, xbmc doesn't load the local seasonXX-poster.jpg if I add a new season to a exsiting tv show.

seasonXX-fanart.jpg gets loaded normally.

If I add a whole tv show with several seasons all seasonXX-poster.jpg's get loaded sucessfully.

Change History

comment:1 Changed 14 months ago by MilhouseVH

Confirming this behaviour. Reproducible in Frodo 12.2 and also the latest Gotham master (built from git on 29 September).

See  forum thread with screen shots of a test folder with sample files if required.

comment:2 Changed 13 months ago by jmarshall

  • Owner set to jmarshall
  • Status changed from new to accepted

Proposed fix here:  https://github.com/xbmc/xbmc/pull/3546

Quite some work to do to make sure it's general on the scraper side.

comment:3 Changed 13 months ago by Martijn

  • Status changed from accepted to closed
  • Resolution set to Fixed
  • Milestone changed from Future / Pending to 13.0

comment:4 Changed 13 months ago by jmarshall

  • Status changed from closed to reopened
  • Resolution Fixed deleted

This isn't merged (and unless I get really good feedback from scraper authors is unlikely to be).

comment:5 Changed 11 months ago by MilhouseVH

Tested your proposed fix and it's working fine, what kind of feedback are you expecting from scraper authors? The fix just seems to work... :)

comment:6 Changed 7 months ago by Martijn

  • Version changed from GIT to 13.0 "Gotham" RC1
  • Milestone changed from 13.0 to 14.0
Note: See TracTickets for help on using tickets.